NETTÓ 20000 FT FELETTI ÉS 20 KG TÖMEGNÉL KISEBB MEGRENDELÉS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!!!

Facebook Login

FEJLESSZE ESZKÖZPARKJÁT EGYÖSSZEGŰ KIADÁS NÉLKÜL, RÉSZLETFIZETÉSSEL, ÁLLJON RENDELKEZÉSRE MINDIG A LEGMAGASABB SZÍNVONALON!

A lízingkonstrukció előnyei:

 •    már nettó 200 000 Ft számlaértéktől igényelhető (a felső határ egyedi)
 •    önrészvállalás nélkül, kedvező kondíciókkal
 • –   fix HUF alapú finanszírozás, a havi díj a futamidő alatt állandó marad, jól tervezhető
 •    legalább 24, legfeljebb 60 hónap futamidő
 • –   a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, csökkentheti az adóterheket
 • –   fejlesztés egyösszegű kiadás nélkül, havi részletekre elosztva valósítható meg
 • –   rugalmas és gyors on-line ügyintézés, ügyfélminősítés néhány órán belül

 

Igényelhetik mind az egyéni, mind a társas vállalkozások (a kis- és középvállalkozásoktól a multinacionális cégekig), a közszféra szereplői (önkormányzatok, központi költségvetési szervek és azok vállalkozásai), társadalmi szervezetek és egyházak ill. azok vállalkozásai) is.

 

Plusz költségek:

 • –   szerződéskötési díj (19 800 Ft + Áfa)
 • –   biztosítás

 

A szerződéses konstrukció HUF FIX kamatozású, HUF piaci kamat (BUBOR) a futamidő alatt nem befolyásolja az egyes törlesztések nagyságát. A havi díj változatlan, jól tervezhető, forintkamat emelkedése esetén is azonos nagyságú marad.

 

A fizetendő díjak havonta/negyedévente előre fizetendőek. Az első díj az üzembe helyezést követően hónap/negyedév első napján esedékes. Nettó 500 000 forintot meg nem haladó vételár esetén kizárólag negyedéves fizetési ütemezésre van lehetőség. Az átadás és az első díjfizetés közötti időszakra napi használati díj fizetendő, ami a havi díj napban kifejezett értéke. A havi/negyedéves díjak negyedévente, csoportos beszedési megbízás alapján kerülnek kiegyenlítésre. Amennyiben a Megrendelő ettől eltérő fizetési módot választ, az egyes fizetések feldolgozásának többletköltségére tekintettel a fizetendő díj díjfizetésenként 2 500 Ft + Áfa összeggel növekedik.

 

Indikatív HUF alapú szerződéses kondícióink rövid leírása:

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja a Megrendelő által kiválasztott eszközt, és - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti - pénzügyi lízingszerződés keretében adja a Megrendelő használatába.

A megkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak.

A szerződés egyebekben nem minősül a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerződés szerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.

 

GRENKELEASING Magyarország Kft. automatikusan felajánlja ügyfelei részére a keretbiztosításban való részvétel lehetőségét melynek díja az eszköz értékének 1,5%-a / év, hordozható eszközök esetén 4,5% / év, de minimum 13 000 Ft / év. Amennyiben Ön saját biztosítást kíván kötni, kérjük legkésőbb az átadás átvétel időpontját követő három héten belül szíveskedjen a GRENKELAESING Magyarország Kft.-re engedményezett biztosításról a fedezetigazolást megküldeni, ellenkező esetben a biztosítási díjra vonatkozó ajánlatunkat elfogadottnak tekintjük.

 

„KO kritériumok” (amely esetek teljesülése esetén a bonitás vizsgálatot el sem tudjuk indítani):

 • –   negatív saját tőke
 • –   folyamatban lévő végrehajtási eljárás
 • –   10M Ft alatti árbevétel (kivéve, ha kisvállalkozói adózási formát alkalmaz az ügyfél)
 • –   2 évnél rövidebb üzleti múlt

 

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, mely a Megrendelő igénye és társaságunk finanszírozási döntése alapján módosulhat. Döntésünket a leendő Lízingbevevő gazdálkodási adatai és az ügylet egyéb paramétereire alapozott elemzés előzi meg, mely alapján a szerződés végleges feltételei módosításra, pontosításra kerülhetnek.

GRENKELEASING Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltétel: LINK (PDF, 241 kB)

Ajánlatkérés valamint további információk érdekében, kérjük keressen minket az alábbi
e-mail címen:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

cm
Epextech.hu
1202 Budapest XX. ker., Nagykőrösi út 121.
+36 1 720 8468 +36 20 488 6461
+36 30 958 6825 - Viberen is!
Epextech Debrecen
4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Nyugati Ipari Park, GLS depó mellett
+36 30 162 6738

Áfa mentes vásárlás Magyarországi ügyfeleknek

Szlovák partnerünk rendelkezik közösségi adószámmal, így az Európai Unió tagállamain belüli vásárlóinknak - akár magyar cégeknek, vállalkozásoknak aki rendelkezik közösségi adószámmal - lehetősége nyílik arra, hogy vásárláskor nettó áron jussanak hozzá a termékekhez.

Bővebb információ: +36 30 958 68 25 (magyarul)