Süllyesztett fűrészlap multicsiszolóhoz HCS YATO (YT-34681)

Süllyesztett fűrészlap multicsiszolóhoz HCS
Cikkszám: YT-34681
Szállítási díjak
X
Futár és szállítási súly
Nettó szállítási költség
Házhozszállítás (GLS, Futár) 0-3 kg
1.890 Ft
Szállítás a Magyar Postával
4.990 Ft
A tablázatban feltűntetett szállítási díjak 1 darab termék szállítására vonatkoznak.
AKCIÓ !
Nettó ár:1.061 Ft902 FtBruttó ár:1.348 Ft1.146 FtAz áfa összege 243,54 Ft
Szállítási díjak
yt-34681
Letölthető Yato katalógus
Yato

Ismertetés

  • Az oszcilláló multifunkcionális eszköz ehhez a tartozékához lágy anyagok, például fa vagy műanyag hosszirányú vágására szolgál.
  • A Yato gyorskioldó rendszer sorozatú többfunkciós szerszámok és tartozékok lehetővé teszik a tartozékok gyors, szerszám nélküli cseréjét, ami nagymértékben leegyszerűsíti és gyorsítja a munkát. A Yato Quick Release System tartozékai a legjobban a kompatibilis Yato készülékekkel, különösen az YT-82220 készülékkel működnek.
  • Ezenkívül a Yato Quick Release System tartozékok kompatibilisek a legtöbb piacon lévő eszközzel, különösen a Bosch OIS rendszerrel kompatibilis eszközökkel. Yato Tartozékok Quick Release rendszerrel is használják a hagyományos rögzítőcsapnak összes munkájának megkönnyítése, mert lehet rögzíteni lazítás a csavarok, nem levette a teljes, mint abban az esetben, kiegészítők versenyt.
  • A többfunkciós oszcilláló szerszám a piacon a legegyszerűbb eszközök. Egy kiegészítők széles választéka Yato, akkor vágjuk, mély vágás, köszörülés, távolítsa el a habarcs és ragasztók, kaparja festék és a munka helyen megközelíthetetlen más eszközökkel. Ez köszönhető, hogy magas rezgési frekvenciája kiegészítők, így folyamatosan teljes ellenőrzést a szerszám (nincs hatása „visszarúgás” tipikus forgácsoló), és minimális a vibráció.
  • Kiterjeszti képességeit, de a készülékek minősége a legnagyobb hatást gyakorolja az eszközök teljesítményére.
  • Átmérő: 88 mm
  • Anyag: HCS (szénacél)
Termék súlya: 0.08 kg