Keresd meg > Tedd kosárba > Rendeld meg > Értesítünk > Megkapod ... Ennyi :-)

Facebook Login

Eső- és fényérzékelő szenzor szerelő klt. (PWT-92366)

Eső- és fényérzékelő szenzor szerelő klt. (PWT-92366)
Cikkszám: PWT-92366
Szállítási díjak
X
Futár és szállítási súly
Nettó szállítási költség
Házhozszállítás (GLS, Futár) 0-3 kg
1.790 Ft
A tablázatban feltűntetett szállítási díjak 1 darab termék szállítására vonatkoznak.
Nettó ár:12.000 FtBruttó ár:15.240 FtAz áfa összege 3.240,00 Ft
Szállítási díjak
pwt-92366
PowerTec
Power Tec - UKHasználatával eltávolítható a lágy ragasztású eső- és fényérzékelő a legtöbb járműből.Alkalmazás:Egyszerűen távolítsa el a szélvédőt és melegítse fel a szélvédő külső részét hőpisztoly segítségével.Ezután távolítsa el a ragasztót a kiválasztott eszközzel oldalirányú nyomás alkalmazásával.Tulajdonságok:A szélvédő cseréjekor a ragasztott eső és a fényérzékelők eltávolítása szinte lehetetlen lehet a megfelelő eszköz nélkül, de egyáltalán nem probléma a Power-TEC új szenzoreltávolító szerszámkészletével.A három darabból álló szerszám olyan eszközöket tartalmaz, amelyek segítségével eltávolíthatjuk a modern autókra szerelt szenzorok többségét.Miután kiszerelte a szélvédőt, válassza ki az érzékelőhöz megfelelő szerszámot, alkalmazzon némi hőt, és az edzett acélpengék segítségével könnyedén eltávolíthatja az érzékelőt,<span class="spacer2"></span>miközben oldalirányú nyomást biztosít.Miután eltávolította az érzékelő, azokat újra felszerelheti az új szélvédőre.
Termék súlya: 0.44 kg

Áfa mentes vásárlás Magyarországi ügyfeleknek

Szlovák partnerünk rendelkezik közösségi adószámmal, így az Európai Unió tagállamain belüli vásárlóinknak - akár magyar cégeknek, vállalkozásoknak aki rendelkezik közösségi adószámmal - lehetősége nyílik arra, hogy vásárláskor nettó áron jussanak hozzá a termékekhez.

Bővebb információ: +36 30 958 68 25 (magyarul)

Személyes átvételre rendelt termékek esetén előzetesen érdeklődjön telefonon! A cikkszám segítségével tudunk segíteni ezért jegyezze fel mielőtt telefonál. Köszönjük.

GRENKE LEASING - FEJLESSZE ESZKÖZPARKJÁT EGYÖSSZEGŰ KIADÁS NÉLKÜL