Keresd meg > Tedd kosárba > Rendeld meg > Értesítünk > Megkapod ... Ennyi :-)

Facebook Login

Védőszemüveg Bolle Hustler füstszínű, napszemüveg fazon (VSZ-B-HUSTPSF)

Védőszemüveg Bolle Hustler füstszínű, napszemüveg fazon (VSZ-B-HUSTPSF)
Cikkszám: VSZ-B-HUSTPSF
Szállítási díjak
X
Futár és szállítási súly
Nettó szállítási költség
Házhozszállítás (GLS, Futár) 0-3 kg
1.790 Ft
A tablázatban feltűntetett szállítási díjak 1 darab termék szállítására vonatkoznak.
Nettó ár:5.699 FtBruttó ár:7.238 FtAz áfa összege 1.538,73 Ft
Szállítási díjak
vsz-b-hustpsf
Bolle Safety
Polikarbonát látómezős, professzionális szemüveg. A legkedveltebb napszemüvegek egyike! A kialakítása, kinézete teljes mértékben napszemüveg fazon, de munkavédelmi szemüveg áron!Látómező: füstszínű- olasz gyártmány- karcálló és páramentes, panorámás látómező (180°)- tökéletes optikai minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát nem torzít- oldalsó árnyékolás- kényelmes, csúszásmentes- ultra könnyű: 29 gramm- EN166 sz. szabvány szerint- EN170 sz. szabvány szerint UV álló- EN172 (UV 99.9%)- kis energiájú becsapódás elleni védelem (F osztály - tesztelve: 6 mm 0.86g 45m/s)- szélsőséges hőmérsékleten tesztelve -5°C és +55°C között (T osztály)- 1-es optikai lencse - folyamatos használatra is alkalmasTotalcar/Winkler Róbert ajánlásával:“Bollé Hustler (31gramm, 3000+ Azért kezdem ezzel, hogy akit nem érdekelnek a napszemüvegek, a trendek, és a stílus apró finomságai, azoknak ne kelljen tovább olvasniuk. Igen, vegyenek egy munkavédelmi napszemüveget egy munkavédelmi boltban. A Bollé a munkavédelmiek mezőnyében a drágábbak közé tartozik: 3 és 4 ezer forint között van. Nevetséges, mi? Pedig a munkavédelmi napszemüvegekre sokkal szigorúbb szabványok vonatkoznak. Mérettem már bemunkavédelmi napszemüvegeket optikában, és az optikus a tökéletes UV-szűrésen nem is csodálkozott. Azon annál inkább, hogy milyen pazar a munkavédelmi napszemüvegek prizmakorrekciója – az ívelt lencse torzításának precíz anyagvastagsággal történő korrekciója. Bizony, ezek nem torzítanak, már az 1500 forintosak sem. Hogy miért ilyen olcsók? A nagy gyártók kevés modellt csinálnak, nincsenek szezononkénti frissítések, érdekes anyagok és színek, drágább üzletbérleti díjak, reklámköltség. Stump Bandi egy ilyenben motorozik, biciklizik és időnkét flexel már vagy két éve, és nem vigyáz rá, de a cucc meghökkentően jó állapotban van. Most, hogy egy Oakleymat elnyelte a tó, megfogadtam, hogy ezen túl csak munkavédelmi napszemüvegben szörfözök. (Fotó: Winkler Róbert / Totalcar)”
Termék súlya: 0.03 kg

Áfa mentes vásárlás Magyarországi ügyfeleknek

Szlovák partnerünk rendelkezik közösségi adószámmal, így az Európai Unió tagállamain belüli vásárlóinknak - akár magyar cégeknek, vállalkozásoknak aki rendelkezik közösségi adószámmal - lehetősége nyílik arra, hogy vásárláskor nettó áron jussanak hozzá a termékekhez.

Bővebb információ: +36 30 958 68 25 (magyarul)

Személyes átvételre rendelt termékek esetén előzetesen érdeklődjön telefonon! A cikkszám segítségével tudunk segíteni ezért jegyezze fel mielőtt telefonál. Köszönjük.

GRENKE LEASING - FEJLESSZE ESZKÖZPARKJÁT EGYÖSSZEGŰ KIADÁS NÉLKÜL