Keresd meg > Tedd kosárba > Rendeld meg > Értesítünk > Megkapod ... Ennyi :-)

Facebook Login

Védőszemüveg Bollé Tracker füst (VSZ-B-TRACPSF)

Védőszemüveg Bollé Tracker füst (VSZ-B-TRACPSF)
Cikkszám: VSZ-B-TRACPSF
Szállítási díjak
X
Futár és szállítási súly
Nettó szállítási költség
Házhozszállítás (GLS, Futár) 0-3 kg
1.790 Ft
A tablázatban feltűntetett szállítási díjak 1 darab termék szállítására vonatkoznak.
Nettó ár:7.076 FtBruttó ár:8.987 FtAz áfa összege 1.910,52 Ft
Szállítási díjak
vsz-b-tracpsf
Bolle Safety
Bolle - Made in italy Az Ultra kényelmes és technikával rendelkezik. A Tracker védelmet nyújt minden mechanikai kockázattal és kémiai kockázattal szemben, így egyedülálló a védőszemüvegek világában.Ez az állandó bevonat mindkét felületen rendkívül karcolásálló (1,4 cd / m2), nagy ellenállást biztosít a legagresszívebb vegyi anyagokhoz és lelassítja a ködképződést a lencse felületén.A Platinum minden körülmények között és minden pillanatban a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja a szem számára.Az állandó kopáshoz jóváhagyott és tökéletes optikai minőséggel hitelesített technológia, kiváló védelmet nyújt az UVA / UVB és a napsugárzás ellen. 99,9% UVA / UVB védelem.Tulajdonságok:- Karcálló- Páramentesítő bevonat- Kényelmes csúszásmentes keret és halánték rész- Keret puha szivacsborítású a kényelmes viseletért- Tökéletes optikai minőségű lencse páros- Ideállis állandó használatra- Ejtésbiztos (120 m/s)- Extrém hőálló- UVA és UVB védelem- Nettó súly 52 g- Adapter segítségével dioptriázható+ Ajándék mikroszálas védőtok és gumis fejpántNetto súly: 53 g
Termék súlya: 0.05 kg

Áfa mentes vásárlás Magyarországi ügyfeleknek

Szlovák partnerünk rendelkezik közösségi adószámmal, így az Európai Unió tagállamain belüli vásárlóinknak - akár magyar cégeknek, vállalkozásoknak aki rendelkezik közösségi adószámmal - lehetősége nyílik arra, hogy vásárláskor nettó áron jussanak hozzá a termékekhez.

Bővebb információ: +36 30 958 68 25 (magyarul)

Személyes átvételre rendelt termékek esetén előzetesen érdeklődjön telefonon! A cikkszám segítségével tudunk segíteni ezért jegyezze fel mielőtt telefonál. Köszönjük.

GRENKE LEASING - FEJLESSZE ESZKÖZPARKJÁT EGYÖSSZEGŰ KIADÁS NÉLKÜL