Keresd meg > Tedd kosárba > Rendeld meg > Értesítünk > Megkapod ... Ennyi :-)

Facebook Login

Védőszemüveg - füstszínű, napszemüveg fazon - Bollé Rush+ (VSZ-B-RUSHPPSF)

Védőszemüveg - füstszínű, napszemüveg fazon - Bollé Rush+ (VSZ-B-RUSHPPSF)
Cikkszám: VSZ-B-RUSHPPSF
Szállítási díjak
X
Futár és szállítási súly
Nettó szállítási költség
Házhozszállítás (GLS, Futár) 0-3 kg
1.790 Ft
A tablázatban feltűntetett szállítási díjak 1 darab termék szállítására vonatkoznak.
Nettó ár:4.518 FtBruttó ár:5.738 FtAz áfa összege 1.219,86 Ft
Szállítási díjak
vsz-b-rushppsf
Bolle Safety
Polikarbonát látómezős szemüveg. A RUSH+ modell ultra sportos designjával különösen hajlékony, egy darabban fröccsöntött és testre szabható.A Bollé Safety egy olyan innovációval forradalmasítja a védőszemüvegeket, mely túlhalad minden nemzetközi sztenderd követelményein, különös tekintettel az EN166 sztenderd K és N* opcióira. Ez a tartós bevonat, mely a lencsének mindkét felszínét beborítja, különösen ellenállóvá teszi azt a karcolódások ellen (1,4 cd/m2), a legagresszívabb vegyszerek ellen és több mint 2 percen át lelassítja a páraképződést a lencse felületén. A Platinum® bármilyen körülmények közt, minden pillanatban a legmagasabb fokú védelmet biztosítja a szemnek.Látómező: füstszínű- olasz gyártmány- Platinum bevonat a maximális karcállóságért- páramentes, panorámás látómező (180°)- tökéletes optikai minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát nem torzít- oldalsó árnyékolás- kényelmes, csúszásmentes- ultra könnyű: 25 gramm- EN166 sz. szabvány szerint- EN170 sz. szabvány szerint UV álló- kis energiájú becsapódás elleni védelem (F osztály - tesztelve: 6 mm 0.86g 45m/s)- szélsőséges hőmérsékleten tesztelve -5°C és +55°C között (T osztály)- 1-es optikai lencse - folyamatos használatra is alkalmas
Termék súlya: 0.03 kg

Áfa mentes vásárlás Magyarországi ügyfeleknek

Szlovák partnerünk rendelkezik közösségi adószámmal, így az Európai Unió tagállamain belüli vásárlóinknak - akár magyar cégeknek, vállalkozásoknak aki rendelkezik közösségi adószámmal - lehetősége nyílik arra, hogy vásárláskor nettó áron jussanak hozzá a termékekhez.

Bővebb információ: +36 30 958 68 25 (magyarul)

Személyes átvételre rendelt termékek esetén előzetesen érdeklődjön telefonon! A cikkszám segítségével tudunk segíteni ezért jegyezze fel mielőtt telefonál. Köszönjük.

GRENKE LEASING - FEJLESSZE ESZKÖZPARKJÁT EGYÖSSZEGŰ KIADÁS NÉLKÜL